You are not connected. Please login or register

Академията 2 - by Nedvedd

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Академията 2 - by Nedvedd on Чет Юни 03, 2010 2:52 pm

Nedvedd

avatar
Властелинът на форумите
Властелинът на форумите
Линк към част 1

Част 2 - ръководителятМостът беше спуснат и водени от жената, която обяви Академията, всички първокласници (не се сещам за по-точна дума за хора, които карат първа година някъде, дуелистите са на 13 години, а не на 7) се струпаха първи на пристанището. Жената ги разпредели в две колонки и те тръгнаха след нея. Обаче тя ги водеше не по алеята за Академията, а по странична пътека, която след 20 минути излезна до статуята на Five-Headed Dragon. Когато достигнаха внушителната изработка всички спряха.

От сянката на статуята излезна нисък и слаб човек. Спря на няколко крачки пред младите дуелисти и ги погледна строго. Никой не смееше да се обади, защото новопоявилият се всяваше респект и въпреки ниската си фигура - все едно се извисяваше няколко глави над хлапетата - беше гологлав и голобрад, с къс белег на темето и рунтави черни вежди.

- Аз съм ръководителят на Академията и сега ще ви обясна основните ми правила. Докато говоря искам пълна тишина.

Никой не гъкна.

- Докато сте ученици в Академията ще ме наричате - господин Спенсър или господин ръководителю - обяви строго той. - Работя тук от 17 години, от които 13 като ръководител и съм научил достатъчно ученици на възпитания и респект, вие няма да сте изключение. Академията е основана преди повече от 100 години от тримата най-велики дуелисти (Yugi Muto, Yusei Fudo и Jaden Yuki) в памет на победата на доброто над злото. Академията е преживяла земетресения, вълни цунами и вихрушки, ще оцелее и при вашия набег. Ще се учите в продължение на 5 години, ще усвоите правенето на добри тестета, стратегиите за сигурна победа, познатата ни история на дуелния свят, историята на известните личности свързани с дуелирането и още много неща...
От вас се изисква постоянство и любознателност, имате ли ги, когато станете на 18 години ще може да си изкарвате хляба, а защо не и да станете учители тук в Академията.
А сега нещата, които трябва да знаете отсега, няма да повтарям, така че помнете - закуската е всеки ден от 7 и 30 до 8 и 30, обядът е всеки ден от 12 часа до 13 и 30, а вечерята е от 8 до 10 и 15. Вечерният ви час е 10 и 30.
Тази вечер ще спите в помещенията за гости, а утре в 15 часа ще бъдете разпределени в един от двата дорма на Академията. След като разберете в кой дорм сте ще получите вашата програма с часове и на по-следващия ден започва вашето обучение.
В помещенията за гости е забранено дуелирането...

- Еее, а какво ще правим тогава.
- Пфф...
- Защооо
- Не е честно ние да н...

- Тишина! В началото на речта си казах да не ме прекъсвате и мислех, че ще го спазите. Добре, че скоро ще свърша да говоря и ще бъдете свободни от моето присъствие. Имам да кажа едно последно нещо.


Ръководителят спря да говори и за няколко мига гледаше струпалите се пред него дуелисти. Те вече усещаха, че това, което ще каже, ще бъде по-важно от това, което беше казал до този момент. Когато отново заговори, гласът на господин Спенсър беше по тих от нормалното:

- Както може и да сте чували от по-големите си брята и сестри, или от някои ваш приятел... при мен е традиция да награждавам най-добрите ученици, които напускат гимназията с нещо повече от рядка карта. С преклонена глава. Тази година нямаше такива. В цячата ми кариера като ръководител съм правил този жест точно 53 пъти. Да видим колко от вас ще го получат след 5 години. Но дотогава ще знаете, че аз съм по-силен от вас и вие трябва да се отнасяте с респект към мен и към мойте решения. За вас най-голямото показване на достойнство е победата в дуел, сега няма да карам да се дуелирате с мен, но ще ви покажа, че не можете да призовете по-силна карта чудовище от моята. Единствено това, може да го сторите с Екзодия, но съм абсолютно сигурен, че я нямате, защото музеят на Домино Сити пази дясната й ръка.

А сега излез момче (посочи едно дебело момче, което беше застанало най-отпред в групата), извади дуелния си диск и се опитай да извадиш всесилно чудовище от твойте карти, можеш да му boost-ваш атаката с подходящите за целта спелове и трапове, след това аз ще извадя по-силно от твоето чудовище.


Посоченото момче излезна напред по-уверено от очакваното, извади дуелния си диск и тестето, порови малко и извади една единствена карта, която постави в Monster зоната:

Появи се огромна холограма на Super Conductor Tyranno.


Повечето първокласници ахнаха смаяно, та това беше чудовище с 3300 атакуващи точки.

Каменното изражение на ръководителят не се промени:

- Ти реши да използваш само чудовище, тогава и аз ще използвам само чудовище - каза той.

Господин Спенсър извади някаква карта от Fusion тестето си и я сложи на дуелния си диск, след миг се извисяваше още по-голяма холограма от преди малко появилата се. Тази на Blue-Eyes Ultimate Dragon.

Ръководителят обяви атака и динозавърът изчезна.
Господин Спенсър не махна своето чудовище от дуелние диск, а го премести в защитна позиция:

- За първи път, а може би и за последен ще видите как призовавам това всемогъщо чудовище в защитна позиция, това ще е моят подарък за заслужилите. Сега като го видяхте - ще имате 5 години да си извоювате правото да го видите отново.

А сега тръгнете след госпожа Роузи, която ще ви заведе до спалните ви помещения за да си оставите куфарите и да се преоблечете за вечерята, която почва след 30 минути.

След четвърт час Джим беше в своята временна стая, госпожа Роузи ги беше превела и през залата за хранене.

Момчето отвори куфара си и извади дуелния си диск, който беше втора употреба, заради високите цени на тези устройства, метна го върху леглото си. След това извади тъмносинята си униформа, която беше задължен да носи през учебната година в Академията. Облече си я и тръгна за вечеря.

Но в този момент се сети за подаръка на майка си и се върна в стаята...

Следва продължение

Надявам се да ви е харесало.

Линк към част 3Последната промяна е направена от Nedvedd на Вто Юни 29, 2010 8:02 am; мнението е било променяно общо 1 път


____________________________________

ACHIEVEMENTS:
-=- BCII - second place -=-
-=- BCI - third place -=-
-=- Brain Control - second place -=-
-=- Stress Test - first place -=-
-=- Destiny's Legacy - first place -=-
-=- YT LIVE Tourny winner x3 -=-
-=- Shoga's Tourny - first place (out of 16 duelists) -=-
-=- Leader of the Scourge -=-
-=- Creator and Leader of GA -=-
-=- KC LIVE Tourny winner x4 -=-


"Поражение не съществува, докато човек не се признае за победен!"


Control must be maintained. There must always be a Lich King. - Terenas Menethil II
Вижте профила на потребителя http://yugioh-tournamentsbg.1fr1.net

2 Re: Академията 2 - by Nedvedd on Чет Юни 03, 2010 3:05 pm

.PaKaTaBs.

avatar
Югиохолик
Югиохолик
ех ма си кат някой сапунен сериял да нямаме търпение да прочетем следващата да видим ко му е дала майка му иначе бр сичко е мн добро и края е добър защото читателите ще искат да прочетата и още Smile


____________________________________

Вижте профила на потребителя

3 Re: Академията 2 - by Nedvedd on Чет Юни 03, 2010 5:31 pm

Atticus The Evil

avatar
Ляга и става с форума
Ляга и става с форума
Доста интересно.
П.С. Какво ще кажеш някой ден, дори и да си на 53, а аз приблизително на 50 да я завършиш напълно, а?

Вижте профила на потребителя

4 Re: Академията 2 - by Nedvedd on Чет Юни 03, 2010 7:37 pm

TheBlader

avatar
Yu-Gi Nerd
Yu-Gi Nerd
ОФ много си гаден нед , що спря на най-интересното. Иначе винаги съм харесвал такива интересни случки мислени от хора. Добра работа нед!

Вижте профила на потребителя

5 Re: Академията 2 - by Nedvedd on Пет Юни 04, 2010 7:17 am

Evil xD^^

avatar
Югиохолик
Югиохолик
За историйка в която няма дуели си върхът. Не знам как успявате страхотно въображение и искам още смо че ей ся ще прочета първата.


____________________________________


И едно готин сайт за онлайн игри ,в който се развличам от време на време.
Вижте профила на потребителя http://marvelbg-forum.vampire-legend.com/forum.htm

6 Re: Академията 2 - by Nedvedd on Пет Юни 04, 2010 5:29 pm

Volcanic Doomfire

avatar
Потребител
Потребител
Кефи Мн добре си напрайл описанието на главния злобар :D щеше да е по добре да сложиш да играят с някой archetype и карти да играят дето не се ползват в детското

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите