You are not connected. Please login or register

SHADOW FOOTBALL

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 SHADOW FOOTBALL on Съб Мар 15, 2008 9:36 pm

Радо_ANUBIS

avatar
Новак
Новак
И така, дами и господа, ние сме тук тази вечер за да гледаме уникалния по рода си футболен мач между отборите на чехлите и тези на цървулите. Аз съм Клошар Идиотов и със моя асистент Пенчо Багера и талисмана на екипа ни - хубавата 140 килограмова асистентка - Зюмбюла Фандромова. Без да се улисвам в глупости, ще ви представя на бързо двата отбора.

Чехлите:

Вратар: Дюк Девлин

Защитници: Пегасъс, Май

Халфове: Серенити, Тея

Нападатели: Юги, Джоуи

Цървулите:

Вратар: Ишизу

Защитници: Бандита Кийт, Бонц

Халфове: Одион, Рафаел

Нападатели: Кайба, Марик

Главен съдия на мача: Тристан

Странични съдии: Алистър, Валън

Треньора на Чехлите е великия Соломон Муто, а на Цървулите - Артур Хоукинс.

Сега можем да видим как всички правят обичайните за тях неща. Ето например Дюк Девлин се зарежда с зарчета с които да цели противниковия отбор. Пегасъс пак си настройва чарковете на хилядолетното око за да не падне. Май пак се гледа в огледалото и си мисли, че е хубава, Серенити се прай на добричка, ама само аз знам закакво си мисли. Тея пак си мисли за приятелството и доброто, ама на - в тоя мач няма да и помогнат тия неща. Джоуи тряа да спечели щото му трябват парите да са издължи на дилара, че от толкова много шмъркане и аз бих закъсал. Юги вади едната част от хилядолетния си пъзел и вътре пълно с амфетамин. Шмърка веднъж и вече е готов да започне. Активира силите на хилядолетния пъзел и се превръща в Ями - господаря на футбола в древен египет.

И така, дами и господа мача започва. Първият съдийски сигнал е вече факт. Топката е е Чехлите. Топката е в Юги, който вярвя в сърцето на топката и че съдбата е на негова страна. Той подава на Джоуи, ама Джоуи вече заспал на терена, не я взима и топката е вече в Марик. Контраатака на Цървулите. Кайба вика:

- Подай ми топката бе, тъпанар

Чакай малко бе, кретен - вика Марик. Сега атакувам
Кайба се ядосва здраво и се засилва и му чатва един юмрук и си взима топката. В същото време Серенити се изправя на пътя му и кат я види к’ва е хубава и направо забрави закво дойде дотука. Тея взе топката и рита напреде ама и хвръкна обувката. Топката прелита цялата арена за дуели…опа…целия футболен терен и попада в Одион. Джоуи се засилва да му вземе топката, ама Одион активира Spellbinding Circle и го хваща в магически кръг, който не му дава да излезе. Джоуи е зле. Идват медицинския екип и активират Remove Trap с който освобождават Джоуи. Джоуи е бесен и хуква да гони топката, ама бандита кийт го спъва.

Къв ти е проблема бе, клошар? - пита Джоуи..
Тихо бе, селянин - вика Бандита Кийт
Селянин ли бе? Кажи го на бейзболната ми бухалка
Джоуи вади една 2 метрова бухалка от малкото си джобче и трясва Бандита Кийт. Артур Хоукинс вика на съдията да му пише червен картон, ама главния съдия, който е Тристан, пак спи и сънува Серенити.

Бандита Кийт е контузен. Трябва да излезе от игра. На негово място влиза Рекс Раптър, динозавърския мозък…опа…динозавърския дуелист. Той е сигурен в това което прави и влиза ама още в началото топката литва и го праска по челото и той пада в безсъзнание. Бонц взима топката и почва да бяга. Обаче гледа как всички играчи се нахвърлят върху него за топката. Той активира Nightmare’s Steelcage и се затваря вътре. Седи там…..1 минута……2 минути…не може повече. Припика му се. Активира De-Spell да махне клетката и остави топката и хукна към тоалетните. Сега топката е в Рафаел и който се опитва да му я вземе получава по един супер голям юмрук. Пред него се изправят Май и Серенити.

Кат ги видя, лигите му потекоха. Той ги хвана за дупетата и ги вдигна високо

Who’s the Man? - вика Рафаел
You’re the man - викат момичетата
А, така батевите хубавинки. Аре на кафе?
Първо да свърши мача - вика Тея
Добре.
И така, мача продължава. Топката е в Кайба и той бяга. Марик му вика да подаде ама той не подава и Марик използва хилядолетния си жезъл да контролира Кайба и така Кайба му подава. Марик се изправя пред защитата - Пегасъс. А къде е Май ли? Тя си слага грим и си намества големите…..

Пегасъс използва хилядолетното око да види къде ще бие Марик и да спаси, ама Марик знае плана му и призовава Крилатия Дракон на Ра.

Пегасъс са насира от страх и избягва. Дюк Девлин седи и са чуди кво да прай.

Марик заповядва на дракона си да атакува директно жизнените точки на вратата, ама Юги призовава Слайфър и той обгъща Крилатия Дракон на Ра и го спира. Кайба призовава Обелиска и почват да се млатят яко трите божествени а другите само гледат. По едно време се връща Бонц, изпикал се вече и вижда, че никой не бара топката и я взима и вкарва гол на Чехлите. Съдията тъкмо са прозява и се обръща на другата страна. ОТ страничните съдии няма и следа.

Бонц отива да събуди съдията да види к’во става…..що не присъжда гол. Тристан се чуди, как може да заспи. Гледа си часовника:

Ехееееее, 28 минути продължение. Край на първото полувреме!
Ама, има ли гол за нас - пита Бонц.
Не съм го видял, няма гол. - каза Тристан.
И така играчите са вече в съблекалните и са къпят и са преобличат, щото от тях идва приятния аромат на циганската махала. Всички се къпят с топла вода, ама Бонц се къпи с кал, щото такава му била природата. Да видим какво правят в съблекалнята отбора на Чехлите. Ааа, разбира се. Техния треньор ги наставлява. Да чуем какво казва великия Соломон Муто.

Виште са, пичуи. Ибау си майката. Треа да фкарати пуне идин гоу и да бийм. Юги, учил сам та да вярваш в сърцето на топката, тъй чи ни ма придавай точну ся. Целия утбор ти пумага.
Да видим сега какво става в отбора на Чехлите. Ааа, разбира се. Неповторимия пенсионер Артур Хоукинс поучава играчите:

Искам да ги биете, щото ша ви съкратя пенсиите.
Опитваме се, бе - вика Марик
Тва не е достатъчно - вика Артур
Абе дайте топката на мене и аз ща направя сичку бе кретени - вика Кайб
Здравейте отново в бърлогата на предаването. Имаме специален гост, който ще коментира мача. И така, кажете здравей на Дарц.

Какво мислиш за мача?
Доста интересен, бих казал. Ама докато нема Seal of Oreichalcos не е интересно. Няма напрежение.
А ти що не играйш?
Ми, щото тоо селянин, Рафаел ми шибна един и с тия големи ръце дето ги има, дали няма да свали всичките.
Абе, гъз да не ти пука. Важното е да става шоуто
Да бе, мноо ясно!
Айде дами и господа, да се върнем към второто полувреме
И така ето ги и играчите излизат супер бързо и енергичено, освен Бонц, който от толкова кал по него, се влачи като костенурка. Тристан го чака…чака….чака и накрая му показва червен картон и да си отива. Бонц са ядосва изкарва едно огнено зомби и изгаря пънкарската прическа на Тристан и си отива.

Вижте профила на потребителя http://grim.snafu-comics.com/

2 Re: SHADOW FOOTBALL on Съб Мар 15, 2008 9:36 pm

Радо_ANUBIS

avatar
Новак
Новак
Тристан свири за второто полувреме. Топката е в Кайба. Той призовава Battle Footballer да разбута всичките от игралното поле и накрая остава сам срещу Дюк Девлин и казва, че тва е края му. Девлин обаче почва да го цели със Зарове и му вкара два в очите и Кайба са чуди де да ходи и кво да прай. Топката я поема Тея и рита колкото може, ама тя тъпа и ритна топката с тока на обувката си и спука топката. Тристан и писа двойка…опа…жълт картон и даде за грозно поведение. Докараха нова топка. Топката е в Серенити, която току що хвърли фаса си в гащите на брат си и Джоуи подскача насам натам. Юги бяга, и както го е учил дядо му, вярва в сърцето на топката. Той бяга и преминава всички защитници докато не оставя сам срещу вратаря - Ишизу. Тя му казва, че знае къде ще бие и, че ще я спаси. Юги призовава Серийния Изнасилвач и му заповядва да свърши мръсната си работа с Ишизу. Вратата е празна. Юги тъкмо бие и Рекс го хваща за краката и го събаря. Юги си прехапа устните и езика и си глътна дъвката, ама тва са досадни подробности. Топката излиза в аут. Обаче страничните съдии, Валън и Алистър пак си играят на белот и не им пука особено за развитието на мача. Тристан вика, че има аут.

Ишизу (пооправена) я болят задните части и бие топката напред. Тя попада в Марик, който активира Swords of Revealing Light да не може никой да го спира.

Накрая застава срещу Дюк Девлин и бие топката. Девлин хуква да бяга от топката ама тя го преследва. Девлин бяга и се блъска в Кайба, който още има зарове в очите си. Топката го настига и го прасва в челото. Кайба маха заровете от очите си и поема топката. Марик го бута да си вземе топката обратно и я взима. Марик тръгва да бяга, и с помощта на хилядолетния жезъл контролира всички по пътя му. Тъкмо ще бие и се среща с хилядолетния юмрук на Кайба, който го събаря веднага. Кайба взима топката и на празна врата вкарва гол.

Това е то! Ликувайте фенове на Цървулите! Резултата е 1:0 в полза на съдията….на Цървулите де. Топката е на гол линията. Джоуи тъкмо е махнал фаса от гащите си и тръгва. Той подава на Юги който хуква да бяга. Рафаел му се нахвърля отгоре ама Джоуи активира Кунай с веригата и хваща Рафаел за краката в последния момент. Публиката ликува за Джоуи а той им праща въздушни целувки а те отговарят “Обичаме те Джоуи”

Ако се вгледаме обаче в публиката, ще видим само гърбати, пъпчасали дебели и мазни циганки (типично по вкуса на Джоуи). Докато Джоуи маха на фенките си, топката връхлита и го прасва по челото и той пада. Треньора Соломон Муто прави смяна. Изкарва Джоуи и вкарва Бакура. Бакура обаче е слабичък и използва хилядолетния си елемент и се превръща в крадеца на топки….опа……на души и използва Change of Heart за да поеме Кайба под негов контрол. Кайба мисли, че е от Чехлите и бяга към собствената си врата. Ишизу знае къде ще бие благодарение на хилядолетната си огърлица, ама той вика “Ти ли ще ме спреш, ма овцо?” и призовава Синеокия Бял Дракон. Ишизу си хваща куфарите и останалия багаж и хуква надалеч. Тъкмо Кайба да бие и ефекта на Change of Heart преминава и ся Кайба се чуди кво прай там. Ама бързо се осъзнава и тръгва напред. Рекс вече е построил колиба на центъра на полето и отглежда яйца на малки динозавърчета. Одион е наклал огън и с Марик се топлят двамата, щото адския студ. Юги си човърка пъзела за още амфетамин. Май са бара за…загоряла много……. Дюк Девлин и Пегасъс си говорят за сделката, която сключват. Джоуи в съблекалните е заспал ама Соломон Муто не чува нищо от хъркането и му сложил хавлия в устата, да не се чува. Май вече е направила къмпинг и готви яхния от пресни лайна с гарнитура от конски лиги и чесън и настъргани мазоли от умряла катерица и вика “Идвайте, идвайте. Яжте, яжте”

По едно време всички гледат как Рекс лети във въздуха. Оказва се, че Рафаел го е изхвърлил от колибата, щото му е студено и иска да се скрий на топло. Рекс активира Мекия гумен дюшек да се спаси от удара. Всички мръзнат, само Пегасъс и Дюк Девлин продължавата да си лафят, ама марсолите им станали на ледени висулки. Алистър и Валън още играят на карти ама на Валън ръката му са вцепенила от студа и не мой да си изиграе хода. Накрая Юги използва хилядолетния си пъзел за да са стопли и призовава Циганката с кибритените клечки да му пали и да го топли. Юги хваща топката. Намества я и призовава Келтския Футболен Играч и му нарежда да атакува директно жизнените точки на вратата. И така……..ГООООООООООООООООООООООООЛЛ!!!!!!

И така дами и господа, резултата е вече 1:1. Кайба се шокира, как може да има гол в полза на враговете и активира полето Molten Destruction. На всички им става топло и всички се връщат в играта. Одион обаче си оставя на огъня и пържи да яде, щото пича гладен. Кайба бяга с топката ама Бакура използва Man-Eater Bug и го насъсква да му скача. Кайба вика, че евтини холограми няма да го изплашат, ама Бакура използва хилядолетния си пръстен за да съживи чудовището от картата и Man-Eater Bug захапва Кайба за гъза.

Кайба вика като луд от болка и треньора му Артур Хоукинс го изкарва от игра за да вкара Малкия Кайба - Локума Кайба….опа обърках се….Мокуба Кайба.

Малкия обаче незнай нищо и хваща топката и я рита към собствената си врата, ама Ишизу я няма, щото си обра чуковете и избяга. Тъкмо да влезе и Serpent Night Dragon се препречи на топката. Всички разбраха, че Рекс е спасил положението. Бакура го псува от далече и вика че ша го смаже кат го настигне.

През тва време топката рикушира и излиза в тъч. Ся тряа да хвърлят Чехлите. Юги хваща топката и я хвърля ама не си знай силата и прехвърля стадиона и праща топката в местното сметище. Настъпва гробна тишина. Съдията Тристан пак заспал и нищо не прай. Страничните съдии, Алистър и Валън пак играят белот и не им пука кво става. Соломон Муто са показва и им хвърля една нова топка. Тя се търкулва до Бакура, ама Кайба му шибва един юмрук и го праща в царството на болките. Кайба бяга с топката и подава на Марик. Марик бяга ама Тея го посреща с ток в слабините. Марик са гърчи от болка ама Одион го прибира в колибата на Рекс. Обаче Рафаел е още вътре и няма място и са сбиват за бърлогата. Накрая я трошат и не остава нищо. Тея подава на Серенити, която рита топката и тя незнай къде и топката пада при Пегасъс. Той бяга и с помощта на хилядолетното си око може да види какво си мисли Марик, а той си мисли “Е са ще му скоча, ще го пребия, и ще му взема топката”. Пегасъс разбира плана му и активира Dark Hole и Марик се изгубва в бездната. Пегасъс продължава да бяга и заритва топката обаче тъкмо Рафаел се надига и го права по челото. Рафаел пада, а Рекс взима топката. Юги обаче призовава Циганката с Киселото Зеле, чиито ефект е да омирише цялото игрално поле. Рекс припада ама отбора на Чехлите имат противогаз и издържат на вонята. Юги се засилва и шутира. Без вратар и без защитници в съзнание, той вкарва гол. Дами и господа, резултата е вече 2:1 за чехлите. Бакура използва Хилядолетния си Пръстен за да съживи Wall of Illusion и да пази вратата от атаки. Рафаел шутира топката и е сигурен, че ще пробие защитата, ама без да иска трясва Мокуба по челото. Кайба от резервната скамейка вика, че ща му счупи главата. Топката пада в Одион, който шутира, ама Wall of Illusion му върна топката в него и Одион падна. Одион активира Michizure, която му дава правото да свали още един играч на земята и избира Юги. Ама Юги не пада върху тревата, ми върху един камък и си чупи предните два зъба. Юги активира Добронамерения Зъболекар да му оправи зъ
бите. После призовава Тъмния Футболист..опа…Магьосник и му нарежда да унищожи Одион. Тъмния магьосник атакува, Ама Одион активира Magic Cylinder и тва върна атаката върху Юги. Той пак падна и не стана повече. Одион продължава с топката, ама среща Пегасъс, който изкарва цялата си армия от Рисувани чудовища и те почват да бият юмруци и шамари на Одион, докато той не става целия насинен и окървавен. После Пегасъс нарежда на Рисувания Синеок Бял Дракон да захапе топката и да прелети над всички и да вкара гол от високото. Рисувания синоек бял дракон не изпълнява поръчката, щото първо трябва да хапне малко чорба. После обаче хваща топката и прелитва към вратата. Юги призова Слайфър, който само са оригна на Рисувания Синеок Бял Дракон и го смачка. Слайфър подаде топката на Юги, а той тъкмо ставаше. Боляха го всички части и извика медицинския екип да му помогнат. Те активираха Dian Keto the Cure Master после Blue Medicine и накрая Goblin’s Secret Remedy за да оправят Юги. Бакура взе топката и благодарение на неговия Dark Necrofear той успя бързо да премине всякакви защити. Кайба стана от скамейката и призовава Обелиск ама Бакура активира Exchange и го взима преди да го изкара Кайба. Бакура призовава Обелиск и му нарежда да смачка цялото поле . Бакура вкарва гол, което прави 3:1 за Чвхлите. В същия момент Обелиск трясва един юмрук на полето и всички хвръкват в небето. Валън и Алистър се чудят кво става с картите им и що са в въздуха. Пегасъс използва Рисувания Крив Череп за да го хване и да го спаси. Юги използва Ancient Lamp и от нея призовава La Jinn. Той има право на три желания. Първото:

Да спаси отбора му от падане. Изпълнено е. Дюк девлин, Серенити, Бакура и Тея падат върху мек гумен дюшек и заспиват веднага. Второто му желание е Марик да падне върху скала и да си счупи главата. Изпълнено е. Марик пада върху едно камъче, което му оставя белег на челото в десятката. И третото желание на Юги е да го пусне. La jinn пуска Юги и Юги пада и си забива гъза в контейнера.

В същия момент Одион призовава фалшивата си божествена карта да го спаси, ама тя пак полудява и почват едни светкавици които трясняха Одион и Рафаел, още преди да са паднали на земята. Рекс лети заедно с яйцата на динозаврите си и всичките му динозавърчета летяха високо. Рекс хвана два крилати динозавъра и ги завърза за опашките им и се държа на тях, да не падне и ги ползва като парашут. Всички са спасени. Тристан още лети във въздуха, ама не усеща нищо, щото още спи на съдийското столче. Артур Хоукинс и Соломон Муто се обиждат, щото отборите им не се държали джентълменски. Но какво става дами и господа. Специалният ни гост тази вече - Дарц чупи прозореца и излиза при тях. ТОй активира Seal of Oreichalcos и го ползва да заключи душите на тия тъпанари ама в последния момент, Юги активира Cursed Seal of Forbidden Spell и маха една топка от полето си….опа……една карта от ръката си за да спре Seal of Oreichalcos и да я забрани до края на живота на Дарц. Дарц умира от яд и бяга надалеч. В същия момент, Джоуи са събужда в съблекалнята и излиза да види кво става. Кайба се хвърля върху Бакура, да го бие, ама Юги активира Mirror Force и Кайба е отблъснат обратно. Дами и господа, целия мач не заприлича на нищо след тази сцена. Едната врата е обърната, другата въобще не я виждам на полето. Гол линиите са изтрити и не се вижда, къде е полето. Всички миришат, около тях има насекоми, хлебарки и такива. Джоуи използва Спрея за унищожаване на молци - RAID и продължават с действията си. Ние сме дотук, дами и господа. Не можем да продължим, щото ма заболя устата да говоря. Айди, чао.

Вижте профила на потребителя http://grim.snafu-comics.com/

3 Re: SHADOW FOOTBALL on Пон Дек 21, 2009 7:58 pm

Evil xD^^

avatar
Югиохолик
Югиохолик
да и тва съм го чел в хедоф

Вижте профила на потребителя http://marvelbg-forum.vampire-legend.com/forum.htm

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите