кой е вашият фаворит за световен шампион
на мен е Англия
на мен е Англия
Кой е вашият фаворит за световен шампион на ЮАР 2010
SYLAR написа:кой е вашият фаворит за световен шампион
на мен е Англия
Zane написа:ARGENTINA FOREVER!!!!
Nedvedd написа:Не смятам, че Германия ще стигне много далеч с този футбол, който показа днес, с тази разкъсана защита, щом Сърбия ги биха, вярно, че германциете са корави, но повече от 8ми на финал няма да видят, колкото до Аржентина, зависи от съперниците им, но мисля, че ще стигнат до полуфинал, а защо не и повече.
Според мен другите отбори, които ще стигнат на добре места са:
Италия, Мексико, Бразилия, Холандия, Португалия, Англия
Nedvedd написа:Не смятам, че Германия ще стигне много далеч с този футбол, който показа днес, с тази разкъсана защита, щом Сърбия ги биха, вярно, че германциете са корави, но повече от 8ми на финал няма да видят, колкото до Аржентина, зависи от съперниците им, но мисля, че ще стигнат до полуфинал, а защо не и повече.
Според мен другите отбори, които ще стигнат на добре места са:
Италия, Мексико, Бразилия, Холандия, Португалия, Англия
Stify написа:За сега няма изявен фаворит за световен шампион, преди началото всички залагаха на Испания, Бразилия и Аржентина - но след първите им мачове, се съмнявам че феновете им вярват толкова силно в успеха им.
Италиянците - световните шампиони се съмнявам да защитят титлата си, мисля че до сега никой не го е правил, и не мисля че те са достойни да са първите.
Иди на страница : 1, 2
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Твоя профил |
|
|
|
Nedvedd (3782) | ||||
Enigma_m7 (2171) | ||||
Yusei Fudo (1907) | ||||
Crow95 (1733) | ||||