Голям финал:
Crow95
N_a_r_u_t_o3
Малък финал:
Nedvedd
DOOM
Crow95
N_a_r_u_t_o3
Малък финал:
Nedvedd
DOOM
width="400"
height="400"
frameborder="0" scrolling="no">
Ако не ви е удобно да го гледате на схемата горе горе, ето ви снимка:
http://challonge.com/images/brackets/3thanniversaryyt.png
Forum | KCVDS | Host | Skype | Hamachi |
Nedvedd | Nedvedd/Nedveddbg | IP/HAMACHI | [FE] NedveddBG | |
DOOM | Enigma_m7 | HAMACHI | [kou's boring guy] enigma | |
Crow95 | Crow95 | IP/HAMACHI | gefri13 | [kou's Apocalypse] Crow95 |
n_a_r_u_t_o3 | n_a_r_u_t_o3 | HAMACHI | n_a_r_u_t_o3 | s_a_s_u_k_e3 |
Правилата на турнира:
- Spoiler:
- Вижте сега и най-важното от правилата:
Това, че даден дуелист се е записал - не означава, че е приет да участва.
Само да отбележа, че админите (Nedvedd - аз, DOOM и Crow95) са директно записани отсега, но ще е хубаво, ако пишат и в темата за записване, за да видите как можете да се свържете с тях!
А сега да ви кажа и откъде идва предимството ви при записването - колкото е по-стар (имам предвид от момента, в който се е регистрирал, а не на колко е години) толкова по-голям шанс има да бъде приет за участие.
Значи крайният срок за записване е четвъртък, но ако не се съберат поне 16 дуелисти, срокът ще бъде увеличен.
Записвайте се колкото може по-рано, за да не пропуснете шанса си да участвате.
Дуелите са 2/3, но във всеки един дуел от мача трябва да играете всеки лист, тоест записвайки се в съответната тема - вие доказвате, че имате поне три различни тестета, които не са в бан листа (който е описан малко по-надолу в темата) за турнира.
Изключение прави финалът, в който ще се играе само с едно тесте, но няма да обявявам отсега колко от колко дуела ще е той, само ще ви кажа, че няма да е 1/1.
Бан тестета и карти са:
Вграденият бан лист на KCVDS
Lightness and Darkness Dragon
BW (като тесте, но не се разрешава хибриди, максимум до две карти от BW в едно тесте)
LS (като тесте, но не се разрешава хибриди, максимум до две карти от LS в едно тесте)
GB (като тесте, но не се разрешава хибриди, максимум до две карти от GB в едно тесте)
Exodia
Burn
OTK
FTK
Mill
Stall
Когато приключи записване ще обява как ще започне турнира - дали с групи или с директни елиминации.
Спазвайте правилата за да няма проблеми.
Ако откриете някакъв вид измама ми я обяснете и я подкрепете със screen шотове по възможност, като ми пращате нещата като линкове и то само и единствено по ЛС във форума!!!
Играете 2/3 като загубилият от предишният дуел решава кой да започне пръв на следващия!!!
Тук вписвайте резултатите си!
Добре е да има потвърдждение от противника ви!
Играете с EДНО И СЪЩО ТЕСТЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАЧ!
Siding-а е позволен!
Успех на всички участници на финалите!!!
Deadline - ДНЕС 20:30 ЧАСА!!!