Забранени карти:
Използва се банлиста на KCVDS 1.19 (турнира се играе на тази платформа)
Боговете /Obelisk the Tormentor, Slifer the Sky Dragon, The Winged Dragon of Ra/ спокойно и те ще се използват, но по нататък ще разберете как.
Еxodia и другите 4ри части към нея
Contract with Exodia
Exodia Necross
Изключения:
Pot of Greed x1 единствено тя от ban list може да се използва
Бройка на играчи - минимум 4 - махимум 16
При 16 става по-интересно (
Играе се само един двубой между играчите!
Загубилият дава на победителя една рядка карта от тестето си, победителят е задължен да я сложи в тестето си!
Важно: Тези, които имат регистрация в 1.19 и са се записали са длъжни да ми представят тестетата, с които ще играят на турнира! И трябва да изчакате да ги одобря. Само и единствено с това тесте е позволено да се играе на този турнир! Ако имате 60 карти и сте спечелили рядка карта от противника трябва да ми кажете с коя разменяте! Също трябва да ми представите и 3 рядки карти, които залагате. И тях трябва до одобря за да не стане така, че да прецакате противника си, ако спечели дуела! Победителят си избира САМО 1 от тях. Изключение правят божествените карти, при които ако играча бие човека с 1,2 или 3 божествени карти, победителят взима толкова божествени карти, колкото е имал загубилият без да взима други карти!!!
Друга информация:
Час на дуелите - играчите се разбират кога!
Ако някой лъже или не спазва правилата бива дисквалифициран!
Последният дуел ще има определен час!
Играчите играят с по 4000 жизнени точки, тоест в началото на дуела трябва да свалите 4000 - /sub 4000 !
След даден дуел и двамата играчи трябва да потвърдят резултата!
Начало на турнира: все още неизвестно, но след като всички тестета са потвърдени!
Победителят печели специален ранг до края на следващият такъв турнир, също печели и правото на един дуел с карти от бан листът /ако турнира изисква използване на вградения бан лист/
Ако съм забравил да постна нещо от правилата, ще го направя като ново мнение към темата.
by Nedvedd
Последната промяна е направена от nedvedd на Нед Окт 11, 2009 2:45 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти