Първоначално мислех да е от 4 човека, много бърз, но ме разубедиха и ще е от 8 дуелисти :farao:
Всеки, който се записва дарява 5 T MONEY и така се получава наградата --> 8*5 = 40 T MONEY, естествено ще има и 1 специална награда
Сега да преминем и към това как ще се играе турнира:
8 човека
първите дуели са 1 от 1
полуфиналите са 2 от 3
и
ФИНАЛЪТ Е 3 ОТ 5
Тестетата:
43 карти, 0 Side, 0 Fusion
След като се запишат всички, чрез късмета си и интуициата си ще направя специална тема, там ще има 2 мистериозни дуелисти (от анимето) и към всеки от тях по 100 карти (които може да се повтарят) - вие избирате 1 дуелист и от картите под него посочвате 42, като всяко число можеа се повтори 2 пъти, 43 КАРТА Е BRAIN CONTROL.
Забележка: Карти за мен ще избира Crow96
При камък ножица, хартия, който спечели мята зарче:
Ако се падне от 1 до 3 тегли карти съответно полученото число
Ако се падне от 4 до 6 маха карти в RFG съответно полученото число минус 3(тези карти могат да се използват в дуела, ако ги извадиш от РФГ) и това е само за първи кръг!
За турнира трябва да имаш добра психика, късмет и вяра в себе си
Записването започва от този момент
Късмет
и
Успех в живота
Всеки, който се записва дарява 5 T MONEY и така се получава наградата --> 8*5 = 40 T MONEY, естествено ще има и 1 специална награда
Сега да преминем и към това как ще се играе турнира:
8 човека
първите дуели са 1 от 1
полуфиналите са 2 от 3
и
ФИНАЛЪТ Е 3 ОТ 5
Тестетата:
43 карти, 0 Side, 0 Fusion
След като се запишат всички, чрез късмета си и интуициата си ще направя специална тема, там ще има 2 мистериозни дуелисти (от анимето) и към всеки от тях по 100 карти (които може да се повтарят) - вие избирате 1 дуелист и от картите под него посочвате 42, като всяко число можеа се повтори 2 пъти, 43 КАРТА Е BRAIN CONTROL.
Забележка: Карти за мен ще избира Crow96
При камък ножица, хартия, който спечели мята зарче:
Ако се падне от 1 до 3 тегли карти съответно полученото число
Ако се падне от 4 до 6 маха карти в RFG съответно полученото число минус 3(тези карти могат да се използват в дуела, ако ги извадиш от РФГ) и това е само за първи кръг!
За турнира трябва да имаш добра психика, късмет и вяра в себе си
Записването започва от този момент
Късмет
и
Успех в живота
Последната промяна е направена от nedvedd на Вто Дек 29, 2009 5:24 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти