You are not connected. Please login or register

Naruto Shippuuden

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Naruto Shippuuden on Нед Юни 20, 2010 12:23 pm

Crow95

avatar
Психопат с клавиатура
Психопат с клавиатура


- Информация
Наруто: Ураганни Хроники (на японски: ナルト 疾風伝, буквално Наруто: Ураганни Хроники) (също познато като Наруто: Шипууден и често наричано ІІ част) е японска манга, създадена (написана и илюстрирана) от Масаши Кишимото с адаптация на аниме. Това е и продължение на хитовата манга и аниме поредица Наруто.

- История
Главният герой - Наруто Узумаки, е силен, непредсказуем и смел нинджа, в тийнейджърска възраст. Мечтата му е да стане Хокаге (най-силният нинджа на Селото скрито в Листата). Сюжетът, този път, е по-стандартен от Наруто (в него той беше обладан от лисицата-демон Кюби).

Тук главното нещо, определящо сюжета е обещанието на Наруто пред Сакура Харуно и себе си, че ще върне Саске Учиха, който тръгва преди 3 години заедно с Орочимару, търсещ сила да убие своя по-голям брат - Итачи Учиха, който е избил целият клан Учиха. Освен преследването на Саске тук виждаме много повече неща за организацията Акатски, която е главен антагонист във ІІ част. Тя е съставена от тесен кръг много силни шинобита (в който кръг е и Итачи Учиха), които имат за главна цел да съберат силата на всичките опашати демони. Искат да възродят 10 опашатия демон Джиюби. Наруто е преследван от тях и е в голяма опасност. За да се подготви той напуска селото, за да тренира с Джирая. През това време Сакура става ученик на Тсунаде, а Саске тренира с Орочимару. Тримата члена на отбор 7 тренират под ръководството на легендарните Саннини. През трите години, които не се проследяват нито в мангата, нито в анимето, Наруто научава много нови техники, които се разкриват по време на историята. По време на сериите, Какаши Хатаке обучава Наруто да контролира чакрата си и в следствие на това, Наруто развива Расеншурикен - Расенган смесен с вятърна чакра каквато е на Наруто..

Анимето върви и до ден днешен. Засега има издадени повече от 167 епизода


____________________________________


[DAD] Gates Of Control Tournament ~ 3rd Place
[DAD] Devious Meta Tournament ~ 3rd Place
[DAD] Illusionary Mirrors Tournament #2 ~ 3rd place
[DAD] Blackwing's Legacy ~ 2nd Place
[DA] Obelisk Pro Tournament ~ 2nd Place
[DA] YCS Tournament ~ Top 8
Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите