You are not connected. Please login or register

Rave Master

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Rave Master on Нед Юни 20, 2010 12:53 pm

Crow95

avatar
Психопат с клавиатура
Психопат с клавиатура

- Резюме
Всичко започва през година 0015, когато сила известна като Sinclaire („майката” Dark Bring) заплашва света, и Shiba първия господар на Rave решава да я унищожи с меча си, the Ten Commandments. Изхода от битката е експлозия известна като „Overdrive”, разрушила една десета от света. "Holy Bring" или "RAVE" което служи за увеличаване на силата на меча, е разпръсната на 5 парчета в резултат от експлозията. Shiba успява да намери едното парче, но останалите са все още разпръснати накъде в света. Обаче, той не успява да убие Sinclaire, а успява само да я рани.

50 години по-късно Haru Glory, младо момче живеещо на острова Garage, хваща с въдицата си странно бяло същество, с голям нос като бургия. Той го кръщава “Shabutaro”, но скоро среща Shiba който му казва, че съществото се казва Plue. Shiba обяснява, че Plue му е приятел и носителя на Rave.

Скоро, Feber който е член на Demon Card, организация използва Dark Bring за да завладее света, намира Shiba и настоява да му даде Rave. Shiba отказва и се опитва да използва силата на Rave, но не успява и бива бързо ранен от Feber. Той дава Rave на Haru и му казва да бяга, но Haru отказва и се опитва да помогне на Shiba. Стискайки Rave във ръката си, той удря Feber, при което се образува експлозия и така го побеждава. Виждайки това Shiba разбира, че Haru е бил избран от Rave да стани втория господар на Rave. Така Haru поема на път да търси другите парчета на Rave и на приключението си в побеждаване на Demon Card.


____________________________________


[DAD] Gates Of Control Tournament ~ 3rd Place
[DAD] Devious Meta Tournament ~ 3rd Place
[DAD] Illusionary Mirrors Tournament #2 ~ 3rd place
[DAD] Blackwing's Legacy ~ 2nd Place
[DA] Obelisk Pro Tournament ~ 2nd Place
[DA] YCS Tournament ~ Top 8
Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите